lunes, 24 de marzo de 2014

Playlist setmana del 17 al 23 de març


Setmana amb grans novetats musicals. Per a intentar resumir-ho, aquí tens les més importants que ja estan disponibles a Spotify

1.- Sia - Chandelier

Després d'estar present a pràcticament tots els discos que estan sortint últimament, sembla que Sia s'ha guardat aquest tema per a ella. Hi ha rumors que era per la Rihanna, però al final no.

2.- Cher Lloyd - Sirens

Aquesta artista britànica sembla que ha trencat amb el seu passat, ja no està amb Simon Cowell, i intenta conquerir el mercat americà. Aquest tema ens porta una Cher més madura i la veritat és que és un molt bon tema.

3.- Karmin - Pulses

El grup Karmin s'està guanyant el respecte de molts a base de grans temes. Aquest Pulses té molts punts dins de l'escala de Coolness. A veiam fins on arriben.

4.- Barcelona - Cure

Barcelona publica el seu 3r EP, Know Love, que obre aquest Cure. Ganes de que trreguin disc ja!

5.- Nicholas McDonald - Answerphone

El segon classificat de l'X Factor UK ha publicat el seu nou disc, amb Answerphone com a carta de presentació. El treball ha entrat en una respectable 6a posició als charts britànics. Aquest és un dels pocs temes inèdits del disc.

6.- Porter Robinson - Sea of Voices

Aquest DJ americà d'electro house ens porta aquesta joia que de ben segur arribarà a bones posicions a les llistes dance.

7.- Kylie Minogue - Sexercize

La Kylie ens ha fet un spam amb el seu nou single, Sexercize, i ha publicat 5 videos diferents al llarg de la setmana. El tema a mi no em convenç gaire.

8.- Duke Dumont - I Got U

Número 1 a Uk, Duke Dumont ens porta aquest tema dance amb el featuring de Jax Jones.

9.- BYentl - Inside Out

Tema dance ple del soul característic de la dècada dels 80. Bastant potent.

10.- Little Mix - Word Up!

Versió de la cançó de Cameo, que han publicat les britàniques per l'Sport Relief i que els hi ha donat la 6a posició de singles.

11.- Peking Duk - High

Electrònica més dubstep. Tendències que no s'acaben de passar, però si segueixen sortint coses així, doncs ja ens agrada.

12.- Foster The People - Coming of age

La banda americana ha publicat nou disc aquesta setmana, força regular i del que destaca bàsicament aquest single que ja va veure la llum fa unes setmanes.

13.- Taking Back Sunday - Stood a chance

Aquest grup americà ja té força carrera sobre les seves espatlles. Sonen a Walk the moon, McFly, Neon Trees i molts altres grups guays. Mola!

14.- Skrillex - Fire away

Soc totalment antifan d'Skrillex, però aquest tema del seu nou disc, encara es salva.

15.- Nerina Pallot - We Should Break Up

La britànica ha fet coses molt xules, com escriure per la Kylie, o aquell Put your hands up que és una joia. Treu un nou EP, i ja van.... i aquest tema és un dels inclosos.

16.- Alizée - Blonde

Torna la Lolita més famosa de l'escena musical francesa. Torna amb una cançó que podria ser perfectament de Mika. Alegria!

17.- All the colours - Shame

Grup indie que ens porta aquest tema carregat de guitarres, que sona molt a brit pop dels anys 90.

18.- Bedouin Soundclash - Brutal Hearts

El ritme d'aquesta cançó encara em té enganxat des de que la vaig escoltar per primer cop.

19.- Rixton - Me and my broken heart

Nova boyband que sona a Maroon 5. Pot ser d'aquelles cançons que no pararem d'escoltar a la ràdio.

20- Prince - FALLINLOVE2NITE

Prince, després conegut com l'artista abans conegut com Prince, torna a ser Prince i torna amb un duet amb Zooey Deschanel. El WTF de la setmana, com a mínim per a mi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario