miércoles, 26 de marzo de 2014

Fever


Aquesta setmana em salto una miqueta l'esquema del bloc, perquè ahir no vaig poder fer entrada, però com que hi ha forces notícies interessant, us les porto avui.

- Primer de tot, el nou videoclip de Lady Gaga, amb G.U.Y. Set minuts de video més sis de crèdits. Definitivament, torna la Gaga.



En el video inclou el tema Venus i al final el Manicure. 

- Fa uns dies que es rumoreja un nou Beyoncé. És a dir, la publicació sorpresa d'un disc d'una gran artista que ha de tenir una repercussió semblant al de la Queen B. Tot sembla indicar que serà Madonna i el hashtag Rebel Heart que ha utilitzar la reina del pop pot ser el nom del projecte o del primer single.

- The Black Keys publica nou single. El single és més electrònic i una mica menys folk que les cançons d'El Camino. Ganes de disc nou ja!!!



- Un altre que ens porta nou single és Sam Smith. El seu disc és un dels més esperats de l'any després d'haver estat el guanyador del BBC Sound. El tema és una barreja del seu Lay me down i el Something I need de OneRepublic.



- Shakira i el seu boig per tu es col·loquen en el número 1 de la llista espanyola d'iTunes. Visca!!!

- George Michael es va quedar amb el número 1 d'àlbums d'UK, per davant de la Kylie Minogue, que va entrar al dos. El disc del cantant es diu Symphonica i encara no està disponible a Spotify.


No hay comentarios:

Publicar un comentario