lunes, 31 de marzo de 2014

Playlist del 24 al 30 de març


1.- The Black Keys - Fever

Després de l'èxit de Brothers i El Camino, el grup americà ens porta l'avançament del que serà el deu disc que sortirà el mes de maig. La cançó comença amb un riff de sintetitzador més propi de The Strokes o Foster The People, però no tarden a sonar a ells mateixos. Probablement no serà un hit com Lonely Boy, però és una molt bona cançó.

2.- Kiesza - Hideaway

Poques coses més em queden per dir d'aquest tema, una joia dance que sembla treta de la dècada dels anys 90. Menció especial al video, amb diverses coreografies que la cantant es va haver d'aprendre en un parell de dies.

3.- Shakira - Boig per tu

El tema de la controvèrsia. La colombiana ha estat durament criticada per cantar en català. Per contra, sembla que el single ha tingut una excel·lent acollida a Catalunya i és número 1 a iTunes Espanya. Una gran versió, no supera la de Sau, però és admirable l'esforç i l'atreviment de la cantant.

4.- Anastacia - Stupid Little Things

Després de superar una etapa molt complicada, Anastacia torna amb un tema 100% Anastacia. Li desitgem tota la sort del món perquè ens agrada que estigui de nou per aquí.

5.- Lady Gaga - G.U.Y.

Per fi sembla posar-se ordre en la promoció d'ARTPOP, encara que pot ser que sigui una mica tard. Finalment el nou single és G.U.Y., amb un gran video. El tema és sens dubte un dels millors de l'album i esperem que la Gaga es dediqui més a això i menys a tota la resta de coses que fa.

6.- Dvbbs - Tsunami

La cançó és antiga ja però torna a l'actualitat amb aquest featuring amb Tinie Tempah. Trance d'aquest que funciona i encara em costa entendre l'acceptació que té entre el jovent.

7.- 5 Seconds of Summer - She looks perfect

Boy band adolescent australiana. El seu single s'ha colat a les posicions més altes de les llistes anglosaxones. Si diem que han estat teloners de One Direction, tot cobra més sentit, ja que s'han anat guanyant una base de fans molt important i el llançament del seu nou single ha estat rebut amb molta excitació.

8.- Sam Bailey - Treasure

Dels dos temes inèdits, aquest és el que no va escriure Diane Warren. Treasure és un petit resum de com sona el disc. Un wannabe de Celine Dion, però ja en tenim una i ho fa millor.

9.- Bleachers - I wanna get better

Jo em refereixo a aquest tipus de música com rock psicodèlic, quan en realitat és indie pop. El mateix de Neon Jungle o grups com Wheatus. El grup s'ha format recentment pel guitarrista de Fun. i suposa un projecte paral·lel, ja que seguirà en el grup de Nate Russ.

10.- Anna O - Sleepless

Aquesta jove, encara molt desconeguda pel gran públic, ens porta un EP que inicia amb aquest Sleepless que no està gens malament.

11.- Dirty Vegas - Let the night

Així de bé sona el retorn d'aquest trio britànic de música house. Això més que house, sona a Hurts, Monarchy i grups electrònics que tan de moda han estat aquests darrers anys.

12.- Cascada - Blink

Una de les princeses de l'EDM torna amb força de cara a l'estiu. No sona diferent a tot el que ha fet abans, però són d'aquelles cançons que sense ser espectaculars es deixen escoltar.

13.- Hozier - From Eden

Aquest irlandès és un d'aquells fenòmens youtube que el va portar al número 1 del seu país amb el seu primer EP. Ara torna amb un segon i es presenta amb aquest From Eden.

14.- Illy - Tighrope

El cantant de rap australià ha publicat nou video i és aquest Tighrope, amb la veu de Scarlett Stevens. Típica cançó rap amb tornada pop, ben simpàtica.

15.- Algora - Muerdealmohadas

Algora ha tret també un nou video aquesta setmana. Del seu últim treball, Verbena, aquest és un dels millors temes.

16.- Keljet - Together

Cançó electrònica o també catalogada com indie dance que ens arriba d'Holanda. Molt maca!

17.- Birdy - Words as weapons

Després del seu èxit amb Wings, Birdy segueix promocionant el seu disc del 2013. El seu nou single, que segueix mantenint el nivell de la resta, és aquest Words as weapons.

18.- Mäns Zelmerlõw - Children of the sun

Nou disc d'aques popular personatge suec, que ha participat diverses vegades al Melodifestivalen i que l'any passat va presentar el Festival d'Eurovisió que es va celebrar a Escocolm. Dins del disc podem trobar bons temes com aquest Children of the Sun.

19.- Christopher - Told you so

Told you so és el títol del segon disc d'estudi i el primer single del mateix, del cantant danès Christopher. Sona a Justin Timberlake, i això sempre puja punts a l'escala d'agradabilitat.

20.- Firelight - Coming Home

La cançó que representarà a Malta aquest any a Eurovisió, farà que estiguin molt presents el Mumford & Sons. M'encanta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario