domingo, 9 de marzo de 2014

ARTFLOP


(Abans de començar amb l'entrada, vull remarcar que a mi m'agrada creure que darrera dels comptes de twitter dels famosos no hi ha managers, ni assistents personals. Jo opino sobre el tweet que va escriure tal cantant o tal actriu, i no és perquè em faci mandra escriure "el tweet que va escriure el manager o l'assistent personal de tal cantant", sino perquè crec que el món és molt més maco si els famosos escriuen directament a les xarxes socials)

ARTPOP va sortir al mercat fa una eternitat. O això em sembla a mi.

Des de llavors només hi ha hagut un single oficial i clar com l'aigua. Applause. Aquell tema que va perdre la batalla amb el Roar de la Katy Perry i feia intuir com aniria el tema.

Després d'aquest, havia de venir Venus, però al final va ser Do What U Want, el seu featuring amb R.Kelly. L'embolic va venir creat per una polèmica relacionada amb les llistes d'èxits. El segon single seria llençat abans que el disc, cosa que les llistes d'èxits no permeten. Això podia provocar que aquest segon senzill d'ARTPOP no entrés directament al número 1, ja que haurien passat diverses setmanes per sortir a les llistes.

Finalment, Do What U Want va ser l'escollir, segons ella, per l'acceptació entre els fans. Fans que deuen estar contents perquè encara no hi ha video del tema. Quan el tema semblava que començava a funcionar, la Gaga va decidir fer una versió, amb Christina Aguilera després d'actuar les dues juntes a The Voice. Algú ha comprat aquesta versió? Aquesta és la pregunta.

Ell ja ha tuitejat justificant-se amb depressions i atacs de tercers que l'han portat a oblidar-se de la promoció del seu disc. Aquell disc que havia de canviar la història de la música, com ja va fer amb el Born This Way. Ah no, que no va anar ben bé així.

Total, que portem mesos sense video de la Lady Gaga i amb algú que s'ha fet amb el lloc de Lady Gaga. Aquesta és la Miley Cyrus, la que amb les seves excentricitats i el seu nou canvi de look estudiat fins a l'últim detall ha aconseguit fer-se amb el regnat de l'histrionisme i l'exageració, deixant en una posició ben complicada a la Germanotta.

Una petita escletxa entre tant de núvol va aparèixer quan van començar els rumors d'un nou single. Gypsy, la millor cançó d'ARTPOP i possiblement una de les millors de la seva carrera. Doncs bé, ja fa mes d'un mes d'aquests rumors i res de res.

ARTPOP és un bon disc, com ja ho va ser Born This Way, però la planificació de l'equip i la productora de la cantant estan essent els seus pitjors enemics. Bé, dels pitjors enemics. Lady Gaga és la principal enemiga de Lady Gaga. El personatge no és només que s'hagi menjat a la cantant,  ha destrossat. Faltarà veure si aixeca cap i decideix centrar-se en l'única cosa que fa bé. Música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario