lunes, 10 de marzo de 2014

Playlist setmana del 10 al 16 de març


1.- George Ezra - Cassy O'

Ja vaig parlar d'ell fa unes setmanes. Més concretament del seu single Budapest. Ara, aquest britànic treu aquest brutal Cassy O'. Com a curiositat, dir que va quedar 5è del BBC Sound 2014 i que té una veu brutal. I try, I try, I try for heaven's sake. Oish!

2.- Chromeo - Jealous (I ain't with it)

Va ser la novetat destacada de la setmana passada al blog. Enjoy!

3.- Justin Timberlake - Not a bad thing

En JT sembla que es resisteix a abandonar el projecte The 20/20 Experience. Ara treu aquest Not a bad thing, que a mi particularment em sembla una joia a descobrir.

4.- BROODS - Never gonna change

BROODS, que com es comenta, han d'agafar el relleu de Lorde, o com a mínim aprofitar les portes que ha obert, treuen nou single i nou video. Esperem que treguin disc ben aviat.

5.- For BDK - What I Must Find

Una de les novetats que vaig portar fa unes setmanes ja està disponible a Spotify. For BDK, aquests suecs que també ens prometen moltes alegries.

6.- Panic at the Disco! - Nicotine

He de reconèixer que la primera vegada que vaig escoltar a aquest grup és perquè em va fer gràcia el nom. Un bon nom, catchy i cridaner, però al contrari que aquest efecte, pel que fa a la seva música, hi vaig anar perdent interés amb els anys. Ara ens porten aquest Nicotine, que és el tercer single del seu album Too Weird too live, Too rare to die. És com una barreja entre Linkin Park i The Young Professionals.

7.- The Chainsmokers - #SELFIE

Portem unes setmanes, amb diversos llançaments que m'estan transportant al dance dels anys 90. Estem parlant de Clean Bandit, Kiesza, Route 94 o Gorgon City. Doncs en aquella època també hi havia música trance escoltable. Doncs ara ens hi transporten The Chainsmokers.

8.- Ellie Goulding - Goodness Gracious (Chainsmokers Remix)

I parlant dels reis de Roma. Remix del Goodness Gracious de l'Ellie Goulding.

9.- Linkin Park - Guilty All The Same

Linkin Park et poden portar un nou single electrònic, com un molt més heavy, com col·laboracions ben estranyes. El seu nou single és un featuring amb Rakim i encara no l'he acabat de pair gaire, però com que crec que és un dels grups més importants de l'úlitma dècada, no me'ls puc saltar.

10.- Tensnake - Love Sublime

El gran Nile Rodgers col·labora en aquest tema tan funky de la mà de Tensnake. El DJ alemany firma aquest Love Sublime amb la veu de Fiora. A mi em transporta a l'època on tota la música House que sortia era extramadament bona, tot i que no acaba de ser House del tot.

11.- Banks - Brain

Després d'un EP amb una gran recepció a nivell de crítica, aquesta artista americana està preparant ja el seu album debut. Brain és el single de presentació.

12.- James Arthur - Get Down

Tot i que no s'acabi de veure reflexat en les llistes de vendes, James Arthur, ex guanyador de l'X Factor UK, segueix treient singles de gran qualitat.

13.- Sanna Nielsen - Undo

Guanadora del Melodifestivalen 2014. Això sempre és sinònim de qualitat.

14.- Sophie-Ellis Bextor - Runaway Daydreamer

Nou single del disc (no tan solent) de la Bextor. Disc que va suposar un gir en el seu estil musical, tot s'ha de dir.

15.- Satin Circus - Expectations

La qualitat del single és discutible, es deixa escoltar. La veritable notícia és que és una boy band finesa. Mola molt això. Li dóna punts en una escala de coolness.

16.- Nick Mulvey - Cucurucu

Curiosa barreja d'un música anglès que va estudiar música a Cuba. Té un aire a cantants com Joe Purdy o Jack Johnson

17.- Kodaline - Take Control

Després de publicar un disc al 2013, aquest grup de Dublin està preparant un nou EP, que inclou aquest Take Control. Molt bo. Barreja total entre Coldplay i U2, salvant les distàncies, està clar.

18.- Pixie Lott - Nasty

Una altra novetat a Spotify. Aquest tema que porta setmanes sonant de Pixie Lott. Molt més urban que abans i una cançó que s'enganxa molt.

19.- Barcelona - Cure

Nou single de Barcelona, que està inclòs en un dels dos EP's que de moment té el grup. Que segueixin de promoció és molt bona notícia.

20.- Joe - Love and Sex, Pt 2

Kelly Rowland, ex Destiny's Child fa un duet amb Joe en aquest Love and Sex, Pt 2. So Babyface total.




No hay comentarios:

Publicar un comentario