miércoles, 2 de abril de 2014

Madonna




Avui parlaré de la Madonna. Com que no crec que hi hagi res de la seva carrera que la gent no sàpiga, enlloc de parlar del seu passat parlaré del que podem esperar d'ella aquest 2014.

- Fa dies es va llençar un rumor que hi hauria un nou Beyoncé. És a dir, un disc que aparegui del no res, de la nit al dia, i que tindrà una repercussió semblant a nivell de números al de la Knowles. Descartades ja moltes opcions, els cinc sentits es centren en la Madonna, qui a través d'Instagram ha alimentat l'expectació amb hashtags com #Icantwait o el #Rebelheart que ha utilitzat en un parell d'ocasions.

- El que sí tenim clar és que ha estat treballant en el nou disc i que hi ha col·laboració amb Avicii, tot i que ella no sàpiga escriure el nom del suec.

- A part de les possibles novetats musicals, s'ha confirmat la seva tercera pel·lícula com a directora. El títol és Ade: A Love Story, l'adaptació de la novela amb el mateix nom.

- Aquest tercer punt el considerem innecesari.

- Tornant a la música, en el seu compte d'Instagram, ha utilitzat diverses vegades el hashtag #artforfreedom, que sembla una clara referència a la seva enemiga pública número 1, la Lady Gaga.

- Esperem que el nou disc inclogui alguna joia com la que us porto avui en forma de playlist de la mà de Cobraestilo.




1 comentario:

  1. Desitjo que sigui ella la que es marqui un nou Beyoncé, però sobretot... que el disc estigui a l'altura jajaja. De Rebel Heart a més del hashtag, ha penjat trossos de la suposada lletra i una foto amb el títol en tipografia feta expressament.

    Veurem...

    ResponderEliminar