lunes, 3 de marzo de 2014

Playlist del 3 al 9 de març


1.- Coldplay - Magic

Després d'estrenar Midnight la setmana passada, avui mateix Coldplay ens ha portat Magic, el que sembla que serà el seu single oficial. No sona gens a Coldplay, que emprendran una nova aventura amb un so totalment diferent.

2.- Shakira - Empire

Després que el seu duet amb la Rihanna no hagi obtingut potser la popularitat que esperàven, Shakira publica un nou single que no té res a veure amb el so del Can't Remember to Forget You.

3.- Idina Menzel - Let it go

Menció especial al Let it go de Idina Menzel, que ahir va guanyar l'Oscar per a la millor cançó.

4.- Pharrel Williams - Com get it bae

Aquesta cançó de Pharrell amb Miley Cyrus és una de les que destacavem el dissabte en la ressenya del seu nou disc. Per començar la setmana amb energia.

5.- Little Dragon - Klapp Klapp

Aquest grup suec ens porta aquest tema electrònic que et pot sonar una mica al Flesh Tone de Kelis.

6.- Anton Ewald - Natural

Aquest jove de 20 anys, ja ha participat a diversos Melodifestivalen. Aquest any, amb aquest Natural ha aconseguit classificar-se per a la final. A veiam què passa al final..

7.- Milagres - Jeweled Cave

Si t'agraden les veus com la d'Scott Matthew, aquest tema t'encantarà. Ara han publicat el seu tercer disc titulat Violent Light

8.- Route 94 - My Love

Jess Glynne posa la veu a aquest tema de Route 94. Elegància pura.

9.- Tiësto - Red Lights

Nou tema de Tiësto, que té pinta de gran floorfiller i que de ben segur escoltarem moltes vegades el proper estiu.

10.- Aloe Blacc - The Man

El que va posar la veu a Wake me up d'Avicci ara es presenta amb aquest The Man. Ha tingut el permís d'Elton John per a utilitzar un sampler de Your Song. Bé, més que un sampler, utilitza la frase "And you can tell everybody". Ja porta diverses setmanes en llistes americanes i espera poder entrar al mercat europeu.

11.- John Legend - All of me

Un dels fenòmens de la setmana. La brillant cançó de John Legend, All of me, ha experimentat una pujada en llistes d'arreu del món i encara no acabo d'entendre el motiu. El videoclip porta setmanes publicat, igual que el single, així que no entenc l'èxit de l'última setmana.

12.- Arisa - Controvento

Guanyadora del concurs de San Remo. Arisa proposa un tema ben curiós, que no acabo de decidir si m'encanta o és un tema més, però realment m'ha cridat l'atenció.

13.- Lea Michele - Cue the rain

Ja s'ha publicat Louder, el nou disc de Lea Michele. Aquesta aventura que sembla que no té la rebuda que s'esperava (els seus singles no han aguantat en llistes) és inseparable de la tragèdia personal de la cantant i això es reflecteix en un disc monòton i molt lent. Destaco aquest Cue the rain, tot i que seguiré escoltant el disc perquè no és dolent, simplement crec que necessita escoltes.

14.- FM Belfast - Everything

Arriben d'Islàndia i tot i que han publicat alguns discos, no són gens coneguts. Aquest tema té aires de Penguin Prison, Monarchy i grups d'aquests tan xulos.

15.- Kelis - Rumble

El nou treball de Kelis ja està disponible (a internet) i ens confirma el gir argumental en la seva carrera. En un disc on el tema principal és el menjar, a causa del seu amor per l'art culinari i on els títols de les cançons ho confirmen. Aquest Rumble em sembla millor que el Jerk Ribs.

16.- Erik Hassle - Innocence Lost

El suec publica un nou EP. Aquest duet amb Tinashe és una de les cançons incloses i una de les més easy listenings, ja que el disc és molt fosc, com ja ens té acostumats.

17- Thomas Azier - Rukell's Last Dance

Més electro pop de qualitat que ens arriba d'Alemanya. Thomas Azier són un duet que preveu treure disc en breu després de diversos singles.

18.- Tove Lo - Not on drugs

Tove Lo pertany a un selecte grup de meravelles sueques com Robyn, Frida Sundemo o Vanbot. Ara arriba amb un nou EP molt recomenable que es diu Truth Serum

19.- Mark Daumail - Mistaken

Ex membre de Cocoon, Mark Daumail publica un EP 3 cançons que es presenta amb aquest Mistaken.

20.- Gun - Word up

Little Mix ha gravat Word Up pel Comic Relief d'aquest any. Tot i que ja ha sortit el video, la cançó encara no està disponible, fet que aprofito per a ficar aquesta versió de Gun, com a reivindicació de la millor versió que s'ha fet d'aquesta cançó.


1 comentario:

  1. FM Belfast me'ls va descobrir l'Eduard.

    Avui estàs d'actualitat, amb un single estrenat fa poques hores. A mi m'ha encantat Magic i no considero que canviïn tant de so, no sé...

    Haig d'escoltar la Lea.

    ResponderEliminar