martes, 4 de marzo de 2014

Happy


- Com ja comentava ahir, les Little Mix ja tenen video per l'Sport Relief (no comic) d'aquest any. Al videoclip de Word Up hi ha un cameo (mai millor dit) de l'Sporty Spice, Mel C.



- Una altra girl band que torna és 2NE1. La setmana passada es va filtrar el disc Crush i ahir van publicar els videos de Coming Home i Happy. Aquí us en deixo un. Encara estic esperant un I am the best part 2, però no acaba d'arribar.



- Lykke Li treurà un nou disc al maig i es titula I never learn. El single de presentació és una meravella.



- Pharrell i el seu Happy segueixen regnant les llistes de mig món. Li ha robat el número 1 de Billboad al Dark Horse de Katy Perry i a Mediatraffic confirmen que és el single més venut a nivell mundial per cinquena setmana consecutiva. A UK, Paloma Faith ha entrat al número 10 de singles. Una posició decepcionant tenint en compte que al top5 no hi ha hagut cap nova entrada. Foxes i el seu Let Go for tonight entra al 7 i Tiësto al 8.

A nivell de discos, la banda sonora de Frozen continua al número 1, superant dos entrades de discos japonesos, el de Sexy Zone i el de Yuzu.

- Fa temps que no sabem res de MKS. Les primeres Sugababes sembla que tindran problemes per treure el disc de reunió que tots esperem. Per a treure'ns una mica el mono, posem aquesta actuació junt amb Metronomy i el seu Love Letters. Sona extremadament malament, però és que no tenim res més d'elles.


1 comentario: