miércoles, 5 de marzo de 2014

Sugababes



- Mutya Buena, Keisha Buchanan i Siobhan Donaghy van ser les primeres Sugababes i van treure el primer disc a l'any 2000.

- Pel segon disc, Siobhan ja havia estat substituida per Heidi Range. No se sap si realment buscava carrera al món de la moda, com va dir ella o que la Keisha era la primera bully en la seva vida, com també va dir ella.

- Amelie Berrabah va substituir a Mutya, que emprendria una carrera en solitari. Les males relacions dintre del grup eren evidents i tot i que la que semblava que estava pitjor era la Heidi, que rebia per tots costats, la que va marxar va ser la Buena.

- La portada del disc Taller in more ways es va editar un parell de vegades, una amb Mutya i l'altre amb Amelie.

- El nou trio faria 2 discos nous, i quan sembla que el tercer (setè en total) ja estava acabat va arribar el torn de Keisha. Cançons filtrades en les que ella hi apareixia al final serien regrabades amb la veu de Jade Ewen. Mesos abans s'havia rumorejat la sortida de l'Amelie, però de nou, gir argumental amb cliffhanger i pum! la que va saltar va ser la Buchanan.

- Jade Ewen havia representat a UK a Eurovisió l'any 2009.

- I a partir d'aquí l'embolic pel nom del grup. Les tres primers Sugababes, a les que anomenarem MKS, així a l'atzar, reclamaven el nom original de la girl band. Com se suposava que un grup mantingués el nom després d'un ventall de canvis que el va deixar sense cap de les integrants del projecte?

- Les menys veteranes sembla que han perdut la batalla i no treuen disc ni donen cap tipus de notícia des de 2011.

- MKS en canvi, ens van portar un single l'any passat però s'han quedat una mica encallades. Flatline va tenir una resposta correcte però no se sap si avança el projecte del nou disc.

- Siobhan Donaghy va treure dos discos amb gran acceptació per part de la crítica però que van ser flops a nivell de mercat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario