lunes, 10 de febrero de 2014

Playlist setmana del 10 al 16 de febrer del 2014



1.- Foxes - Let go for tonight

Foxes és un dels noms a seguir aquest 2014. La britànica ha publicat ja el seu nou single d'un dels discos més esperats pels amants del pop electrònic. Aquest Let go for tonight és un gran tema que reuneix moltes de les qualitats de les últimes estrelles angleses, que no n'hi ha poques.

2.- The Young Professionals - Let's do it right feat Eva Simons

Torna el duet d'Israel i ho fa d'una manera molt més comercial. Tot i no ser un tema dolent, no tenen res a veure amb els seus anterior hits. Eva Simons posa la veu.

3.- Jennifer Lopez - Same Girl

Ja ho deia l'altre dia. JLO vol tornar a ser la que era. Això sí, a la mínima ens tornarà a colar un featuring de Pitbull i aquí no ha passat res. Credibilitat zero.

4.- Paloma Faith - Can't rely on you

Si quan va sortir el video ja es va dir que era Blurred Lines 2, ara se sumen els comentaris d'Alex Kapranos, cantant de Franz Ferdinand, que li va enviar un tuit a Pharrell dient-li que la propera vegada que volgués utilitzar un riff seu, que l'avisés abans. No és tan evident com el tema de Blurred Lines, però si t'hi fixes, Take Me Out sí que està present en el nou tema de Paloma Faith. I sense permís. No et perdis l'unplugged que es va marxar a la cuina. Sí, a una cuina.

5.- Thief - Closer

Una de les sorpreses positives de la setmana. Thief és un compositor australià també conegut com PJ Wolf. A part de la portada, clavada a la de The Broods, el tema està molt i molt bé. Música electrònica fresca.

6.- Maximo Park - Leave this island

La veritat és que jo de Maximo Park el que més havia escoltat era el Our Velocity  i no s'assembla gens aquest nou tema que ens han portat i que els fa encara més alternatius. No és un hit immediat però té quelcom que em té encisat.

7.- Lily Allen - Air Balloon

La nena dolenta d'Anglaterra aquest any s'està convertint aquest any en aquell amic, que tot i que veus sovint, t'alegra el dia. Ha tornat amb les piles carregades i no para de portar-nos bones notícies musicals. Aquesta setmana ha estrenat el video per a aquest Air Balloon.

8.- One Direction - Midnight Memories

Uns altres que també tenen nou video, com ja vaig comentar l'altre dia són els One Direction. El tema, jo com a moderat admirador de Def Leppard, he de dir que m'encanta.

9.- U2 - Invisible

Obviarem la cançó, un bon tema d'U2, sense anar més lluny. Bono i els seus regalen el tema a iTunes i per cada descàrrega el Bank Of America dóna un dòlar a la fundació que va fundar l'irlandès per lluitar contra el SIDA. Bravo!

10.- Tomas Barfod - Pulsing featuring Nina K

Tema electrònic d'un artista molt desconegut amb un featuring de Nina K. Caldrà seguir-lo.

11.- Bombay Bicycle Club - Luna

Si a les llistes UK la setmana passada teníem la sorpresa de Clean Bandit, en els singles, aquesta setmana el número 1 d'àlbums ha estat per Bombay Bicycle Club. Per a mi, una sorpresa molt positiva.

12.- Kelis - Jerk Ribs

Ja fa uns dies es va filtrar aquesta  nova cançó de Kelis. Aquests últims dies s'han filtrat més temes i ja tenim a Spotify aquest Jerk Ribs. Per la teva informació, no té res a veure amb Flesh Tone. Ho sento.

13.- Paolo Nutini - Scream (Funk my life up)

Paolo Nutini és d'aquells artistes que crec que han tingut molt èxit, però mai recordo ni per quina cançó els conec. De fet, però ha guanyat força premis musicals a les illes britàniques i ara torna amb aquest tema que és una barreja entre Gavin DeGraw i The Black Keys. Aprovat amb nota.

14.- You me at six - Lived a lie

Un altre dels discos de moda a UK, que va estar en el número 1 la setmana passada és el de You me at Six. El seu single és un tema rock que de cop es converteix en un wannabe de The Killers, però queda lluny. També es queda a mig camí de My Chemical Romance, però val la pena.

15.- Annie - Russian Kiss

La cançó reivindicativa de la setmana. Si Annie ja de per sí m'encantava, ara encara més. Cançó dedicada a la política homofòbica russa ara que s'estan celebrant els JJOO d'hivern.

16.- Sheryl Crow - Easy

Torna la cantant pop/rock/country/elquefacifalta. La cançó no està gens malament, però passarà sense pena ni glòria a l'oblit.

17.- Austin Mahone - Mmm yeah featuring Pitbull

Les expectatives per a Austin Mahone són altes, ara que el tro de príncep de les carpetes sembla que es quedarà buit. Tot i això, entrar al 60 al Billboard i al 67 a les UK charts, doncs no sé jo. El tema, dolentíssim.

18.- Ida Corr - Jungle Fever

Ida Corr i el seu Let me think about it sempre tindran un lloc a la meva biblioteca musical. Ara ens porta el seu particular Flesh Tone que la Kelis no ens ha portat amb el seu nou tema.

19.- Lana del Rey - Once Upon a Dream

Un encert total. Cançó per la nova pel·lícula de Disney, Maleficent. Canta amb mi "Eres tu el principe azul que yo soñé".

20.- AKB48 - Sound Good

AKB48 ocupava la setmana passada el número a les llistes mundials d'àlbums amb 960.000 còpies venudes en una setmana. Tenint en compte que bàsicament tots els compradors són del Japó, es pot considerar com un gran fenòmen que si no el coneixies, aquí te'l descobreixo. La cançó és antiga però a Spotify hi ha molt poc catàleg asiàtic.

1 comentario:

  1. Ja està bé no??????? Quanta novetat, no recordo un any així. I estem a mitjans de febrer...

    Lo dels japonesos acostuma a passar, allà se segueixen venent tants discos que arriben al Top Mundial amb facilitat.

    ResponderEliminar