martes, 18 de marzo de 2014

Sia


Aprofitarem que aquesta setmana Sia Furler ha tret nou senzill per a dedicar-li la secció d'artistes.

- Va ser descoberta en una karaoke a Itàlia, on cap cançó del repertori li agradava i va fer que el públic piqués de mans per cantar Lean on me. Tenia només 14 anys.

- És australiana, com la Kylie o el koales.

- Els seus inicis van ser en una banda jazz anomenada Crisp

- El seu primer disc és de 1997. El va gravar en un garatge d'Adelaida. Només al seu poble natal va vendre 1000 còpies d'aquell OnlySee.

- Va fer els corus de Jamiroquai durant una època, mentre enregistrava un nou disc, que anava relacionat amb la mort del que era el seu nòvio.

- La cançó Breathe Me, va ser coescrita per ella i Beck. La cançó, que sortiria al final de Six Feet Under ha estat un dels seus grans èxits al llarg del temps.

- Els seus únics números 1 en llistes han estat featurings. El Titanium a UK i el Wild Ones a Canada, Austràlia i Nova Zelanda.

- Ha tingut molt més èxit com a compositora que no pas com a cantant, tot i que ella ho continuarà provant.

- Un cop consolidada dins la indústria musical, s'ha de dir que Sia ha marxat de diverses discogràfiques per diferències creatives i alhora ha despedit a varis dels seus managers.

- A la llista trobaràs temes de Sia, ja siguin cantats per ella o composicions seves. El Pretty Hurts de Beyoncé no està a Spotify encara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario