sábado, 15 de marzo de 2014

Kylie Minogue - Kiss me once



Torna Kylie Minogue. Kiss me once és el títol del seu nou disc, que s'ha filtrat aquesta setmana, una setmana abans del seu llançament oficial.

Kylie anunciava fa uns mesos el seu pas a RocNation i semblava que el seu disc suposaria una revolució en la seva carrera. Ja puc avançar que això no ha estat així. Kiss me once sona al que estem acostumats per l'australiana. No és un disc tan divertit com Aphrodite però té força temes que ens faran soportar millor l'espera a l'estiu, que al cap i a la fi, és quan més agrada escoltar a la Kylie Minogue.

1.- Into the blue 8/10

El primer single del disc. Una cançó que potser com a single no sembla una gran elecció, tot i ser un bon tema, que guanya amb les escoltes i de fet, ens porta una composició molt correcta a nivell vocal.

2.- Million Miles 9/10

La primera estrofa, amb un beat super marcat i accelerat ens fa intuir estar davant d'un gran tema. El ritme de la cançó no defalleix en cap moment i tot i no sonar tan fresc com dels temes de la Minogue, és un tema electro pop molt guay.

3.- I was gonna cancel 8/10

El tema és un featuring amb Pharrell, que en aquesta ocasió fa una cosa ben diferent al que ens ha portat últimament. De fons, sons robòtics a l'estil Daft Punk però sempre sobresurt ella.

4.- Sexy Love 8/10

Tema pop genèric que sona a esta conduint un descapotable per la costa, menjant gelats, amb les ulleres de sol i disfrutar de l'estiu.

5.- Sexercize 6/10

Kylie goes dubstep. Sona bé, però suposo que estic una mica cansat d'aquest tipus de cançons últimament. Sembla que és l'assignatura que tots han d'aprovar i realment jo no en trobo la necessitat. Sembla ser que serà el segon single, Suposo que RocNation pensa que és la millor manera d'entrar al mercat americà.

 6.- Feels so good 8/10

Una de les sorpreses del disc. Una melodia electrònica simple però molt efectiva. Rotllo minimalista sense massa pretensions però molta qualitat.

7.- If only 7/10

Una de les característiques que jo remarco de la Kylie Minogue és que sempre que escoltes una cançó seva, saps que és seva. En aquesta ocasió, If only seria l'excepció que confirma la regla. Sense ser dolenta, no m'acaba de sonar a ella. M'hi falta un subidón.

8.- Les sex 9/10

Ja amb els primers acords, això sí que sona a Kylie. Es posa porqueta i ens porta una cançó repetitiva i alhora addictiva. Genial.

9.- Kiss me once 9/10

Cançó que dóna títol al disc, col·laboració amb Sia, que acostuma a significar qualitat, i així és. Campanes que li donen un aire d'himne al tema. Les estrofes són calcades a Titanium de la mateixa Sia, tot i això, la tornada no té res a veure. El bridge i el final de la cançó són un dels millors moments del disc.

10.- Beautiful 5/10

La controvèrsia venia quan es confirmava un duet amb Enrique Iglesias. La cançó sembla bona, però no acaba d'arrancar en cap moment i es converteix en una melodia monòtona i avorrida.

11.- Fine 8/10

Amb l'onada de cançons dance que hi ha ara mateix que ens trasnporten als 90, a Fine li falta molt poc per estar-hi a l'alçada. Un bon tema per acabar la versió estandar del disc. Els coros que van sonant són la millor part de la cançó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario