martes, 25 de febrero de 2014

Welcome to the jungle


- El dissabte es va decidir qui representarà a Espanya en el proper festival d'Eurovisió. Raul, Jorge i la Dama, amb actuacions esperpèntiques van quedar descartats, tant pel jurat com pel públic i el duel final va quedar en empat entre Ruth Lorenzo i Brequette.

El fet que la Ruth guanyés la votació del públic la converteix en l'escollida pel festival. Queda bastant clar que la campanya que ha fet la murciana ha estat clau per aquest triomf i els vots ja els tenia assegurats, perquè si la van votar tot i comportar-se com una autèntica pallassa durant tota la gala, tenim un problema.

A nivell d'actuació, la seva veu és impecable, però la cançó és dolenta tirant a mediocre. La guanyadora moral serà sempre Brequette, que va aconseguir la màxima puntuació del jurat format per David Bustamente, Mónica Naranjo i Merche.



- Katy B i Ellie Goulding al FIB 2014.

- Hi ha rumors d'un possible "nou" disc/material/single/no se sap de Michael Jackson, relacionat amb la promoció d'una companyia de mòvils. Haurem d'estar alerta però la notícia, a part de venir d'ultratumba, ja fa por per saber qui pot arribar a ficar les mans en el material del King of Pop.

- Nova cançó de Shakira, pel seu proper disc. Es diu Empire, és una balada i a estones és com ficar en una licuadora a Lana del Rey i Alanis Morissette. Però en plan malament.



- Teaser de la nova cançó de Neon Jungle, que sona a Marina Diamandis passada d'amfetamines



- I una notícia que ja no ho és perquè no para de treure singles, Ellie Goulding publica el video lyric de Beating heart, cançó que formarà part de la banda sonora de Divergent.


2 comentarios: