miércoles, 5 de febrero de 2014

The Killers



L'altre dia em va arribar Direct Hits, el recopilatori que han tret The Killers i que suposava la peça que em faltava per completar la seva col·lecció discogràfica.

1.- El grup es va formar l'any 2001 i va agafar el nom d'un videoclip de New Order, on un grup fictici anomenat Killers, protagonitzava el video.

2- El cantant Brandon Flowers va publicar un anunci per a formar una banda després de ser expulsat d'un grup anomenat Blush Response.

3.- Després d'uns inicis complicats però prometedors a Las Vegas, i de perdre un parell de membres del grup inicial, The Killers es van mudar a Londres, després de ser rebutjats per la Warner. Tot i això, el representant britànic de la companyia Alex Gilbert sí que creia en ells i va ser qui va provocar que signessin un contracte amb una segell independent.

4.- El grup va sortir cantant Mr Brightside i Smile Like You Mean It en un episodi de la sèrie O.C.

5.- Hot Fuss va ser el seu primer disc i Mr Brightside el primer single, cançó que ja estava en les seves primeres maquetes.

6.- Sam's Town, el segon disc, era segons Flowers un dels millors discos dels últims 20 anys i conté When you were young, la cançó preferida del propi grup.

7.- Jo els he vist en concert. Són al·lucinants.

8.- Després de Day & Age, Brandon Flowers va publicar Flamingo en solitari, però no va obtenir el mateix èxit que l'aconseguit pel grup.

9.- El reagrupament ens va deixar amb Battle Born, potser el més fluix de tots els discos de The Killers.

10.- Menció a part mereixen els singles solidaris que publiquen cada any amb temàtica nadalenca. Don't Shoot me Santa és una obra d'art.

Enjoy


2 comentarios:

  1. Ai The Killers <3

    No sabia que el nom venia per New Order, què fort... És un grup que potser no m'hauria d'agradar però M'ENCANTA. I el disc d'ell en solitari és màgic.

    Escolta, oi que ens vam conèixer a la sortida del concert d'en Brandon??

    T'has deixat l'11: en Brandon és un dels homes més atractius del món xD

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens vam conèixer després del de HURTS :D

      Volia posar alguna cosa així com el teu 11 xD

      Eliminar