lunes, 24 de febrero de 2014

Playlist setmana del 24 de febrer al 2 de març


1.- Bright Light Bright Light featuring Elton John - I wish we were leaving

Comencem la setmana amb una col·laboració de les grosses. Rod Thomas, més conegut com Bright Light Bright Light fa un duet amb el gran Elton John i nosaltres només ens podem alegrar sempre que aquest noi publica alguna cosa nova.

2.- The Pierces - Kings

La cançó que volia posar era una altra, però encara no està a Spotify, així que per conèixer una mica més a aquest grup americà de rock psicodèlic (en teoria) us porto Kings, tot i que realment el grup porta des de l'any 2000 publicant discos.

3.- DJ Cassidy - Calling all hearts

DJ Cassidy es presenta en societat amb la col·laboració de Jessie J i Robin Thicke. La cançó no és gran cosa, però sona a estiu i despreocupació, cosa que sempre és benvinguda.

4.- My Chemical Romance - Fake your death

La banda liderada per Gerard Way ha anunciat el llançament d'un recopilatori i el single presentació és aquesta cançó inèdita. Queda lluny de Welcome to the black parade, però és que són paraules majors.

5.- SOHN - Artifice

Des de Viena, tot i que ell és anglès, ens arriba aquest Artifice, que sona molt i molt bé i serà un tema inclòs en el seu album debut que s'espera que surti a l'abril.

6.- Dan Croll - Home (Yuksek Remix)

Aquest jove cantant i compositor britànic porta un parell d'anys publicant cançons i sembla que també tindrà disc a l'abril. Aquest remix de Yuksek del tema Home és totalment genial.

7.- Zhala - Prophet

Zhala és la protegida de Robyn, que està fent tot el possible per donar-la a conèixer. Si t'esperes que soni igual que l'estrella sueca, no vas bé, però el tema és ben curiós i si la Robyn és la seva mecenes, jo me la crec.

8.- The Saturdays - Not giving up

Un grup que no puc parar de reivindicar però sembla que segueixen sent les grans incompreses i no acabar d'esclatar. La setmana passada van estrenar nou videoclip del single Not Giving Up, que pertany al seu tercer disc Living for the weekend.

9.- Daley - Look up

Pharrell Williams està darrera d'aquesta producció i això ja és suficient per a destacar un tema avui en dia.

10.- Birdy - Wings

Aquesta cançó em va cridar l'atenció ja fa uns mesos i tot i que no li he fet massa cas a la pobre Birdy, ara el bombardeig d'A3 amb una sèrie nova l'ha posat al mapa i ha arribat a estar en el #2 de la llista espanyola d'iTunes.

11.- Mighty Oaks - Brother

Un grup alemany, que sona més americà que una altra cosa. Aires evidents de Mumford and Sons i disc a la vista per aquest 2014.

12.- Betty Who - Heartbreak Dream

Canvi total de registre i passem a Betty Who, una australiana que a estones sona a la Mel C més simple i disfrutable.

13.- Cash Cash - Take me home

Cançó publicada ja fa uns dies d'un grup americà EDM on posa la veu Bebe Rexha, que apareix en crèdits de cançons com The Monster d'Eminem i Rihanna o Like a Champion de Selena Gomez. Durant la primera estrofa la veu de la Bebe em sona molt a una altra cantant però no acabo de donar amb quina.

14.- George Ezra - Budapest

5è del darrer BBC Sound, George Ezra ens porta un estil folk amb una veu ben particular i de ben segur que en sentirem més coses.

15.- American Authors - Best day of my life

Tot i ser un single del 2013, aquesta setmana també destaco aquest tema del grup d'indie rock americà American Authors. Una barreja entre Train i Neon Trees que no està gens malament.

16.- Arthur Beatrice - Midland

Spotify marca aquesta cançó com si hagués estat publicada al 2014, però realment ho va ser al 2012. Una estranya gestió comercial els ha mantingut a l'ombra, però ara sembla que treuran nou disc i el single presentació és aquest Midland.

17.- Julio Bashmore - Peppermint

Un altre tema antic que salta a l'actualitat per haver publicat el video la darrera setmana. Música electrònica i amb molt de beat i la veu de Jessie Ware, que sempre és destacable.

18.- Chase & Status - Blk & Blu

Chase & Status són una banda electrònica que han treballat amb gent com Cee Lo Green, Rihanna o Example. Al 2013 van treure un disc que mereix ser escoltat i ara treuen nou single, amb el featuring d'Ed Thomas.

19.- Example - Kids again

I parlant d'Example, ens porta un nou single, una mica més calmat del que ens tenia acostumats.

20.- The Presidents of The United States of America - Poor little me

I la notícia alegre de la setmana és el retorn de The Presidents of The United States of America, que a mi personalment em van encantar amb els seus Peaches i Lump. Ara tornen molt més folk i bluegrass, però bé, el tema és el més irrellevant de la notícia.






2 comentarios:

  1. El disc del Brilli-brilli serà de duets o què?

    Ostres, els últims són els de l'anunci de Pepsi no? She's lump, she's lump, she's in my head... M'encantava tant en aquella época!

    ResponderEliminar
  2. Que jo sàpiga no serà de duets

    I sí, i també la de millions of peaches :D

    ResponderEliminar