martes, 28 de enero de 2014

#Beautiful



- El passat diumenge va haver-hi la gala dels Grammy amb Daft Punk com a clar guanyador, amb 5 premis, d'entre els que destaquen el de millor àlbum i millor gravació amb Get Lucky. La millor part de tota la gala possiblement va ser l'actuació de Daft Punk, amb Pharrell Williams i Stevie Wonder, fent encara més guay Get LuckyMacklemore, que també s'en va endur uns quants, es va disculpar a Kendrick Lamar perquè creu que era ell qui mereixia el de millor disc de Rap. Justin Timberlake no va voler assistir-hi i se suposa que és pel buit de nominacions importants que tots creiem que es mereixia. 

- Possiblement una de les notícies més fantàstiques d'aquest 2014 és que Adele ja està treballant en un nou disc. Després de l'èxit amb el seu disc 21, la britànica s'ha envoltat de gent com Naughty Boy, Paul Epworth i Greg Wells per a publicar el que possiblement sigui el disc més complicat de la seva carrera, ja el llistó està molt alt. Les últimes notícies també parlen d'una possible col·laboració amb Phil Collins a nivell de composició, que francament, espero que no es converteixi en cap duet.

- Ja hem parlat en aquest blog del Crying for no reason de Katy B, una de les millors cançons que pots escoltar ara mateix. Ella segueix amb la promoció del nou single i l'altre dia al show de Graham Norton va fer això. Et convido a que mullis les teves calcetes de l'emoció. F.L.I.P.A.


- Pitbull, Jennifer Lopez i Claudia Leitte seran els encarregats de posar veu a la cançó oficial del proper mundial de futbol a Brasil. El tema es dirà We are on (ola ola).

- Kylie Minogue ahir va estrenar de forma oficial el seu Into the blue, que s'havia filtrat feia uns dies, evidentment sense cap canvi en la versió final. El diumenge es va filtrar el tracklist del seu proper disc, Kiss Me Once, i és aquest. 


En les 12 cançons de l'edició normal apareix la paraula SEX 3 vegades, i un featuring d'Enrique Iglesias, que sona a broma, però desgraciadament no ho és.

- El dijous dia 30 de gener Michael Bublé actuarà al Palau Sant Jordi, concert que forma part de la seva gira que serveix per a promocionar el seu últim disc To Be Loved.


1 comentario: