jueves, 30 de enero de 2014

5ive - Everybody Get Up


El remember de la setmana ve de la mà d'un grup que pot presumir d'haver tingut a un dels nois més guapos que hagi sortit mai d'una boy band.

5ive es va formar al 1997 i estava format per J Brown (les meves mans fan un cor amb els dits, yuhuuu), Sean Conlon, Abz Love, Ritchie Neville i Scott Robinson, o el que és el mateix, J Brown més 4 random guys.

El grup, que no destaca per la seva brillant trajectòria discogràfica, es va separar al 2001, després d'això sí, vendre més de 20 milions de còpies amb només 3 discos. 

Al 2006 va intentar reunir-se de nou, aquest cop sense Conlon, que més tard es presentaria a The Voice UK on no va aconseguir que es girés cap dels coaches. Cap discogràfica va mostrar interés en ells i van haver d'anunciar públicament que se separaven de nou. 

Al 2012, el grup, aquest cop al Conlon, però sense Brown (ooooh!), va provar sort al reality de la ITV2, The Reunion, amb grups com B*Witched, Attomic Kitten, Blue o Liberty X, que els va portar de gira per les illes britàniques. 

En el pas pel programa, els altres membres de 5ive van culpar a J Brown dels problemes del grup i acusant-lo de fer bullying, sobretot a Conlon. En J, que va acceptar tornar al grup a la segona part del programa, es va fer enrera a última hora, dient que ho havia passat molt malament amb ells i que no volia saber res de 5ive, que la vida sense ells li anava molt millor.

Això era a finals del 2013. Aquest passat dilluns, però, J Brown va canviar la seva foto de portada de Facebook i va posar aquesta.

    

Una foto de 5ive sense Conlon, que actualment sí està al grup, però en J no. Boom!

Però tornem a el que ens interessa i recordem temps millors del grup britànic. Us posaria un enllaç d'Spotify o Deezer, però a qui voleu enganyar, el que voleu és veure a en J en acció, wink wink.

Se'm fa molt difícil escollir una única cançó representativa, però al final crec que aquesta va suposar el seu punt més àlgid. 



1 comentario:

  1. Això sí que és una tornada "por todo lo alto", amb seccions setmanals i tot!

    ResponderEliminar